Pleisterwerken volgens de regels van de kunst

Tunay Bouw - PleisterwerkenUw binnenhuisafwerking staat of valt met de kwaliteit van de bepleistering. Laat uw pleisterwerken in regio Wondelgem dan ook zeker uitvoeren door een vakman met kennis van zaken, zoals Tunay Bouw.

Herstelling of nieuwe bezetting

Werden uw binnenmuren al eens eerder bepleisterd, maar heeft u te maken met een niveauverschil of enkele beschadigingen? Dit kan Tunay Bouw heel vakkundig wegwerken en herstellen. Wenst u een volledig nieuwe bezetting voor uw renovatie of nieuwbouw? Wij hebben de juiste skills om uw woning te voorzien van een perfecte binnenbepleistering. Nadien zijn uw muren en plafonds klaar voor schilderwerken, waarvoor u eveneens een beroep op ons kunt doen.

Gevelbepleistering

Voor pleisterwerken in Wondelgem en omstreken leveren wij een totaalpakket. Hiertoe behoren eveneens pleisterwerken voor buiten. We zijn onderlegd in verschillende pleistertechnieken voor gevels, waardoor we keer op keer prachtige gevels realiseren. Ziet uw gevel er dof en onverzorgd uit? Een nieuwe gevelbepleistering zorgt meteen voor een afgewerkt en net resultaat.

Wenst u meerdere delen van uw woning te renoveren? Ook vloeren en tegelwerken behoren tot onze vakkennis. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen. We horen graag van u.