Professionele renovaties in alle stijlen

Uw woning of interieur een nieuwe look geven? Vertrouw op de expertise van ons renovatiebedrijf in Wondelgem voor renovaties met een prachtig resultaat.

Totaalpakket aan diensten

Uw woonkamer opfrissen door middel van professionele schilderwerken? Of wenst u meerdere ruimtes van uw huis aan te pakken? Tunay Bouw in Wondelgem staat in voor uw volledige renovatie. Wij gaan keer op keer vakkundig en efficiënt te werk, waarbij we rekening houden met uw wensen en voorkeuren. Door deze aanpak geniet ons renovatiebedrijf een onberispelijke reputatie voor deskundige renovatiewerken in regio West- en Oost-Vlaanderen.

Uw stijl is de onze

Een nieuwe vloer voor uw keuken of tegelwerken voor uw badkamer? U vertelt ons uw wensen, en wij gaan voor u aan de slag. Om te allen tijde een hoogwaardige afwerking en de duurzaamheid van de uitgevoerde werken te garanderen, gebruiken we uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit. Bovendien heeft u steeds de keuze tussen verschillende uitvoeringen en afwerkingen, passend bij uw eigen stijl.

Wij gaan voor topkwaliteit

Wij zetten ons elke dag in voor de volle 100% om aan de specifieke noden van onze klanten te beantwoorden, en dat merkt u. Wij garanderen een professionele houding met een correcte aanpak. Interesse? Neem dan even contact met ons op en vraag naar uw vrijblijvende offerte.