Schilderwerken voor interieur en gevel

Wenst u uw woning een meer eigentijdse feeling te bezorgen helemaal volgens de nieuwste trends? Of wenst u uw renovatie tot in de puntjes af te werken? Tunay Bouw staat in voor al uw schilderwerken in Wondelgem en omstreken.

Smaakvolle tint voor uw interieur

De juiste kleur voor uw interieur is beslissend voor de sfeer die u wenst te creëren in uw woning. Houdt u van een kleurrijke en vrolijke stijl? Of eerder ingetogen en sober? Of misschien wel een evenwichtige mix van beiden? Welke tint of kleur u ook wenst, op ons kunt u rekenen voor deskundig kleuradvies en een vakkundige uitvoering van uw schilderwerken. Indien uw muren eerst nog vlak en effen gemaakt dienen te worden, nemen we er zeker de pleisterwerken bij.

Uw gevel in een nieuw kleurtje

Ook voor buitenschilderwerken in regio Wondelgem legt Tunay Bouw een nauwkeurige expertise aan de dag. We beschikken over een ruime ervaring met heel wat verschillende ondergronden, waardoor we uw gevel op een heel vakkundige en professionele manier kunnen afwerken. Een gevel dient bestand te zijn tegen alle weerstoestanden en invloeden van buitenaf. Als expert in ons vak kunnen wij een dergelijke duurzaamheid dan ook waarborgen.

Benieuwd naar de kostprijs voor uw schilderwerken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor uw vrijblijvende offerte.