Tegelwerken voor binnen en buiten

Met een nieuwe vloer in tegels geeft u uw woning extra uitstraling en cachet. Of wenst u frisse tegels voor uw badkamer? Voor alle tegelwerken in Wondelgem en omgeving bent u aan het juiste adres bij Tunay Bouw.

Binnenvloer in tegels

Gaat u voor een moderne feeling of liever wat klassiek? Of graag een mix van beiden? Bij Tunay Bouw heeft u een ruime keuze tussen verschillende soorten tegels zoals natuursteen, keramiek mozaïek, … Behalve het esthetische aspect, is een binnenvloer in tegels ook heel praktisch. Deze duurzame vloer is heel gebruiksvriendelijk en vergt weinig onderhoud.

Wandtegels met uitstraling

Een make-over voor uw keuken of badkamer? Dat doet Tunay Bouw in Wondelgem voor u met nieuwe wandtegels. We bieden een breed gamma aan wandtegels in verschillende stijlen waarbij duurzaamheid telkens op nummer één staat. Vochtbestendige en watervaste tegels geschikt voor intensief gebruik in uw keuken of badkamer.

Terrassen en opritten

Verder zorgen we eveneens voor een zorgvuldige plaatsing van uw terras of oprit in tegels. Behalve de kwaliteit van de gekozen tegels, is ook de plaatsingstechniek van essentieel belang. Wanneer u hiervoor een beroep doet op Tunay Bouw, mag u zeker zijn van een degelijke service voor uw buitenvloer in tegels.

Interesse in onze tegelwerken? Neem dan even contact met ons op. We bezorgen uw graag een vrijblijvende offerte.